شرکت بنیتک با هدف صنعتی‌سازی، ارتقاء کیفیت و توسعه سیستم‌های نوین ساختمانی و با بهره‌گیری از توان مهندسین نخبه و با‌سابقه کشور در عرصه صنعت ساختمان فعالیت می‌نماید.

اطلاعات تماس
  • تهران، سهروردی شمالی، خیابان شهید قندی، خیابان بیستم، پلاک 5، واحد 9
  • 02122303081
  • info@benytech.com

سوالات متداول در خصوص سقف وافل | قالب وافل | اجرای سقف وافل | سقف های بتنی وافل

برای استفاده از خدمات شرکت بنیتک چه باید کرد؟

سوالات متداول – کارشناسان شرکت آماده ارائه خدمات مشاوره رایگان بصورت تلفنی و یا حضوری می باشند. کارفرمایان محترم می توانند با ارسال نقشه های معماری گزارش فنی رایگان پروژه را دریافت نمایند.

آیا شرکت طراحی سازه ساختمان های با سیستم سقف وافل را انجام می دهد؟

بله. دپارتمان طراحی شرکت بنیتک بطور تخصصی آماده طراحی ساختمان های با سیستم سقف وافل می باشند و همچنین اخذ تاییدیه از مراجع ذی صلاح به عهده شرکت می باشد.

آیا سقف های بتنی وافل مورد تایید مراجع فنی می باشد؟

بله. سقف های وافل دارای سابقه طراحی و اجرای 50 ساله در کشور بوده و ضوابط آن به طور کامل در مبحث 9 مقررات ملی ساختمان و همچنین در مراجع معتبر بین المللی مانند آیین نامه بتن آمریکا ACI آمده است و بطور کامل مورد تایید مراجع فنی نظیر مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی و شهرداری ها می باشد.

آیا اجرای دهانه های بلند با سقف های وافل باعث ایجاد لرزش در سقف نمی شود؟

بطور کلی ارتعاش سقف ها می بایست از حد قابل درک توسط انسان تجاوز ننماید تا موجبات آسایش بهره برداران فراهم باشد. یکی از الزامات آیین نامه ای طراحی سقف های وافل کنترل ارتعاش سقف می باشد که در صورت طراحی صحیح و ارضا شرایط آیین نامه ای این سقف ها فاقد ارتعاش خواهند بود.

آیا سقف های وافل را می توان در اسکلت فولادی نیز بکار برد؟

بله. سقف های وافل قابلیت ترکیب با سیستم های لرزه ای مختلف در اسکلت فلزی را دارا می باشند.

زمان قالب برداری در سقف های وافل چند روز پس از بتن ریزی می باشد؟

سقف های وافل را می توان در شرایط ایده آل حتی پس از گذشت 4-5 روز قالب برداری نمود. مقدار زمان لازم برای قالب برداری را می بایست بسته به شرایط هر پروژه مورد بررسی قرارداد. از عوامل تاثیرگذار می توان به دمای مجاور سطح بتن، دهانه و ضخامت سقف اشاره نمود.

آیا در اجرای سقف های وافل به مواد جداساز برای قالب های وافل نیاز می باشد؟

از آنجایی که سطح قالب های وافل کاملا صاف و صیقلی می باشد در حین قالب بندی نیاز به استفاده از مواد جداساز قالب وجود ندارد. همچنین جنس قالب ها از مواد پلیمری می باشد و از آنجایی که بتن به پلاستیک نمیچسبد لذا قالب های وافل به راحتی از بتن جدا می شوند.

هزینه سیستم سقف وافل بنیتک چقدر می باشد؟

سقف وافل بنیتک جز سقف های دال سبک می باشد که با استفاده از قالب های وافل بنیتک شکل می گیرند که موجب کاهش قابل توجه هزینه های اسکلت در پروژه می شود. هزینه هر متر مربع این سیستم به عوامل مختلفی وابسته می باشد. به منظور تخمین دقیق هزینه در هر پروژه دپارتمان فنی شرکت آماده تهیه و ارائه آنالیز هزینه بصورت رایگان می باشد. کارفرمایان می توانند از طریق ارتباط با شرکت از این خدمات بهره مند شوند.

آیا از سقف وافل بنیتک بدون تغییر نقشه در سقف های تیرچه بلوک می توان استفاده نمود؟

توصیه می شود برای بهره مند شدن از مزایای سیستم سقف وافل بنیتک، بازنگری طراحی سازه توسط دفتر فنی شرکت صورت پذیرد. برخی از مزایای سیستم سقف وافل بنیتک نسبت به سقف تیرچه عبارت اند از: حذف ستون های مزاحم که منجر به گشایش در معماری و تامین پارکینگ بیشتر می شود. حذف تیرهای میانی از سقف که موجب افزایش ارتفاع مفید در طبقات می شود. بهینه سازی در مصرف مصالح مصرفی میلگرد و بتن اسکلت.

مزیت های سقف وافل نسبت به سقف یوبوت چه می باشد؟

به طور کلی سقف وافل دارای مزیت های متعددی نسبت به سقف یوبوت می باشد که از آن جمله می توان به موارد ذیل اشاره نمود. 1-صرفه جویی در مصرف مصالح مصرفی میلگرد و بتن در کل سازه. 2- سبک تر بودن وزن مرده سقف وافل و بهبود عملکرد لزره ای سازه. 3- افزایش سرعت اجرا سقف. 4- کاهش هزینه تمام شده اسکلت سازه. 5- عدم نیاز به ویبره نا متعارف برای بتن سقف و حذف پتانسیل کرموشدن زیر سقف. 6- روغنی نشدن میلگردهای سقف در حین اجرا. 7- عدم نیاز به روان کننده بتن برای سقف. 8- نداشتن ترک های مویی در زیر سقف که بعضا در سقف یوبوت بروز می نماید. 9- بتن ریزی یک مرحله ای در سقف. 10- عدم نیاز به سفارش قالب جداگانه برای هر سقف و حذف هزینه حمل.

مزیت قالب وافل بنیتک نسبت به سایر قالب های موجود در بازار چه می باشد؟

قالب وافل بنیتک دارای مزایای متعددی نسبت به سایر قالب های موجود در بازار دارد که به طور کلی می توان به موارد زیر اشاره نمود. 1- بهینه بودن هندسه قالب که منجر به کاهش مصرف مصالح مصرفی در اسکلت می شود. 2- ابعاد مناسب قالب از جنبه حمل، کاربرد و انبارداری. 3- مقاومت بالا و بهتر قالب های وافل بنیتک در برابر بارگذاری، ضربه و سقوط. 4-دارا بودن اسپیسر به روی خود قالب ها که منجر به افزایش سرعت و نظم در اجرا می گردد. 5- یکپارچه بودن قالب و عدم نیاز به پیچ و مهره و مونتاژ کردن و دمونتاژکردن قالب.